Досегашният главен секретар на Българската стопанска камара Добри Митрев е назначен за

...
Досегашният главен секретар на Българската стопанска камара Добри Митрев е назначен за
Коментари Харесай

Добри Митрев е новият председател на Българска стопанска камара

Досегашният главен секретар на Българската стопанска камара Добри Митрев е назначен за нейн ръководител. Решението е взето единомислещо през днешния ден на извънредно съвещание на управителния съвет. 

Заседанието е почнало с едноминутно безмълвие в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 година, само че умря внезапно на 6 август. 

Добри Митрев е роден на 19 август 1972 година (49-годишен) и е правист по обучение. Има дълготраен административен опит, включително като ръководител на Общинския съвет на Перник в продължение на два мандата.

В екипа на камарата е от 2012 година, а от 2018-а е основен секретар и член на управителния съвет.

" Добри Митрев се употребява с престиж и поддръжка измежду екипа и членовете на БСК, а с годините е потвърдил своя професионализъм и преданост към идеята на организацията. Членовете на Управителния съвет единомислещо подчертаха, че посредством този избор се обезпечава последователност в провежданите досега действия и политики на БСК, в защите на нейните членове, изключително в изискванията на пандемия, икономическа и политическа рецесии ", означават от стопанската камара. 

Следващото съвещание на управителния съвет е планувано за 29 септември, според авансово одобрения график на съвещанията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР